ŽELITE PONUDBO?

Želite ponudbo?

Bi radi prejeli ponudbo za upravljanje vaše stavbe?

Zaupajte nam nekaj podatkov in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo s katero boste prihranili. Polja označena z zvezdico so obvezna, ostala polja pa nam omogočajo boljši vpogled v vašo situacijo in podlago za celostno ponudbo. Zahvaljujemo se vam za vaš čas.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@terca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo TERCA, upravljanje, vzdrževanje in promet z nepremičninami, d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Šentrupert 124, 8232 Šentrupert

  Telefon: 07 34 35 100

  info@terca.si

  Upravjanje z nepremičninami, vzdrževanje in prenova nepremičnin-Terca eupravnik ikonaUpravjanje z nepremičninami, vzdrževanje in prenova nepremičnin-Terca eupravnik ikona

  E-upravnik

  Spremljajte vaše račune in dokumente v elektronski obliki.

  VSTOP ZA UPORABNIKE