MOJE MNENJE O DELU UPRAVNIKA

Moje mnenje o delu upravnika

Polja, označena z zvezdico, niso obvezna in bodo uporabljena le za komunikacijo z vami v primeru reševanja vaše pritožbe. Za boljši vpogled v vašo situacijo in podlago za obravnavo vaše pritožbe, vas prosimo, da nam te podatke posredujete, ker na anonimne zadeve ne moremo ustrezno reagirati.

  Želim podati naslednjo

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@terca.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo TERCA, upravljanje, vzdrževanje in promet z nepremičninami, d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Šentrupert 124, 8232 Šentrupert

  Telefon: 07 34 35 100

  info@terca.si

  Upravjanje z nepremičninami, vzdrževanje in prenova nepremičnin-Terca eupravnik ikonaUpravjanje z nepremičninami, vzdrževanje in prenova nepremičnin-Terca eupravnik ikona

  E-upravnik

  Spremljajte vaše račune in dokumente v elektronski obliki.

  VSTOP ZA UPORABNIKE