Koronavirus COVID 19 – obvestilo etažnim lastnikom in uporabnikom

Spoštovani,

za preprečevanje okužbe s koronavirusom smo kot upravnik sprejeli določene preventivne ukrepe. Začasno smo zaprli vse naše poslovne enote, omejili delo vzdrževalne službe na nujne intervencije in ukinili uradne ure na upravi, smo pa dosegljivi preko telefonov in spletne pošte.

Skrbnika vaše stavbe najdete na naši spletni strani www.terca.si, kjer so v stranskem meniju »poiščite skrbnika« objavljene telefonske številke operativnih upravnikov, ki so zadolženi za vašo stavbo. Na spletni strani so objavljeni tudi vsi drugi kontakti.

Za informacije vezane na naše poslovanje, prijavo reklamacij in druge nujne zadeve nas lahko od ponedeljka do petka med 8:00 in 14:00 pokličete tudi na telefonsko številko: 07 34 35 100 ali nam pišete na e-mail: info@terca.si.

V času izrednih razmer bomo poskrbeli, da se bodo v stavbah izvedla samo nujna dela in redno obratovanje. Zborov lastnikov do normalizacije stanja, ne bomo sklicevali.

Vse komitente pozivamo k uporabi spletnega portala E-upravnik, kjer na varen način lahko spremljate vse podatke vezane na vašo nepremičnino oz. stavbo. Uporabniško ime in geslo za prvo prijavo imate na vsakem našem računu. Registracija je brezplačna za vse naše stranke. Kopije računov, seznami števila uporabnikov in drugi dokumenti bodo do nadaljnjega dostopni samo preko tega portala.

Priporočamo vam, da se prijavite na prejemanje računov v elektronski obliki, e-račun lahko prejmete na vaš e-mail ali v spletno banko. Obrazec za prijavo najdete na povezavi oz. na naši spletni strani v meniju »obrazci«.

Prosimo vas, da v teh izrednih razmerah dosledno upoštevate navodila pristojnih institucij, saj smo kot posamezniki odgovorni zase, pa tudi za vse, ki sobivajo z nami, v družini, na delovnem mestu in tudi v vsaki posamezni stavbi. Dodatne pomoči bodo potrebni predvsem starejši in oboleli, zato je medsosedska pomoč izjemno pomembna, seveda ob upoštevanju vseh omejitev (varnostna razdalja, umivanje rok, razkuževanje, higiena kašlja).

Aktualne informacije o koronavirusu najdete na spletnih straneh NIJZ in vlade: www.nijz.si, www.gov.si/teme/koronavirus. Telefonska številka za informacije: 080 1404.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na info@terca.si oz. tel. št. 07-34-35-100.

V tej situaciji je izjemno pomembno, da vsi skupaj in vsak posameznik delujemo preventivno in odgovorno. Ostanimo doma, ostanimo zdravi.

Uprava Terca d.o.o.

Terca logo @2x