S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Obrazci

Prijava števila ali sprememba števila uporabnikov

Skladno s Pravilnikom o upravljanju večstanovanjskih stavb morajo lastniki ali najemniki sporočiti podatke o številu uporabnikov ali morebitne spremembe o številu uporabnikov najkasneje v roku 15 dni po nastali spremembi. To storitev s pomočjo obrazca na naslednji povezavi:

Prijava števila ali spremembe števila uporabnikov posamezne enote

Prejemanje e-računov

E-račun je račun, ki ga izdajatelj izda prejemniku za opravljene storitve v elektronski obliki in popolnoma nadomešča klasično papirnato obliko računa. Njegove prednosti so v enostavnosti prejemanja in plačevanja e-računov, v preglednosti vodenja in arhiviranja e-računov in prijaznosti do uporabnika (vse na enem mestu) ter do okolja.

S 1.1.2015 bo tudi naša družba pričela z izdajanjem e-računov za vse proračunske uporabnike in vse naše komitente (pravne in fizične osebe), ki se boste prijavili na prejemanje e-računov. Poslovanje z e-računi urejajo Splošni pogoji poslovanja z e-računom Terce d.o.o. z dne, 1.12.2014.

Na prejemanje e-računov Terce d.o.o. se lahko prijavite/odjavite na dva načina:

1. Neposredno pri izdajatelju računa - Terci d.o.o., tako da nam posredujete izpolnjeno vlogo/preklic vloge s potrebnimi podatki.

2. Pri svoji banki, tako da v spletni banki izberete izdajatelja e-računov - Terco d.o.o., banka pa nam nato posreduje vse potrebne informacije.

Vloga za izdajo e-računa

Preklic vloge za izdajo e-računa

Obrazci za direktne bremenitve

Obrazec za direktno bremenitev stroški

Obrazec za direktno bremenitev rezervni sklad

Obrazec za direktno bremenitev rezervni sklad Ob žici 1, Ljubljana


na vrh
Back to top